O nama

Reč dizajnerke

Kada sam 2016. godine konačno skupila hrabrost da odgovorim zahtevu svog srca da se prepustim dizajnu i stvorim sve ono što želim da imam, nisam znala ništa o dizajnu. Imala sam viziju kakve modele želim da stvaram i skice su se nizale jedna za drugom.

Prve četiri godine se svima činilo da znam sve i da sve radim pravilno, a ja sam zapravo samo učila. Učila sam vredno, posvećeno, danonoćno. Susret sa mašinama je za mene bio čudo, a onda je šivenje postalo moja veština. Na kursu dizajna sam otkrila jedan potpuno novi svet koji je moju, već vrlo razvijenu maštu, pretvorio u pravi mali univerzum. A iza šivenja i dizajna je došla konstrukcija u koju sam se zaljubila.

Da, ja sam zaljubljena u stvaranje mode. Obožavam svoj atelje i sve žene koje iz njega svakodnevno izlaze srećne.

Danas, JA SAM DIZAJNER brenda koji sam stvorila u proleće te 2016.godine.

Naučila sam koliko je važno voleti sebe da bi voleo druge, koliko je važno biti žena i koliko je važno razumeti ženu. Zato svakoj svojoj klijentkinji šapnem koliko je posebna. Da ne zaboravi. A onda tu njenu posebnost obučem da bude najlepša na svetu.

Svaka od nas je na svoj način najlepša na svetu!

Voli vas Jelena Buha

Osnivač i dizajner brenda Helena Scrittore

Collection 2021

Everyday living

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit blandit efficitur tortor

Počnite da kucate i pritisnite Enter za pretragu

Korpa

Nema proizvoda u korpi.